Workshops

Rene Guillot - Inspirerende workshops

Inspirerende Workshop ‘shapen’ rechterhersenhelft René Guillot

In een wereld waarin alles wat zeker leek ineens onzeker is, Azië alles goedkoper kan, automatisering veel werk uit handen gaat nemen en er abundance (overvloed) is, moet je over skills beschikken zodat jouw werk niet over zee gezonden kan worden, de computer het niet kan overnemen en je moet iets bedenken waarvan wij nu nog niet eens weten dat we er behoefte aan hebben. Om het verschil te kunnen zijn in deze steeds sneller veranderende wereld moet je naast je linkerhersenhelft (deze wordt veelal getraind binnen op schoolsysteem, rekenen, taal, analytisch denken, etc.) ook zorgen dat je rechter hersenhelft in shape is (creativiteit, in het nu zijn, gevoel, kleur, etc.)

 

Daniel Pink schrijft in zijn boek “A whole new mind” welke recherhersenhelft skills we in deze wereld nodig hebben.

Oog voor Design:

Elk product, elke ruimte is een designbeslissing in een wereld van overvloed wil het oog ook wat. Heb jij daar oog voor?

Storytelling:

Welk verhaal zit erachter je bedrijf en je product of dienst dat/die je wilt gaan verkopen.

Symphony:

Overzie je het grotere geheel, herken jij wie je in essentie bent en waarom de dingen zo lopen zoals ze lopen. Ontdek je de patronen? hoe groot is jouw bewustzijn?

Empathie:

Kun je je echt verplaatsen in mensen en je daarmee verbinden (dit is belangrijker dan ooit na de Corona tijd).

Play:

Humor is het beste wapen tegen het ego dat zichzelf vreselijk serieus. neemt.

Meaning:

Mag jij werk doen dat in jouw ogen zingevend is, krijgt je er een voldaan gevoel van dan raak je minder snel boared-out omdat je werk mag doen dat zingevend is.

 

“Je hoeft geen creatief talent te zijn om de rechterhersenhelft skills naar een hoger niveau te tillen.” is een echte René Guillot uitspraak.

René Guillot is een kunstenaar pur sang en traint mensen vanaf zijn adembenemende schitterende locatie/galleryboerderij in het ‘shapen’ van de rechterhersenhelft. Met de nodige humor brengt René jullie meer in balans.

Zijn inspirerende workshop kan op locatie op scholen, bedrijven en instellingen worden gegeven maar ook in zijn galleryboerderij.
Teks: Mirjam Spitholt.

 

Tijdsduur van de workshop en prijs in overleg.

T: 06-26360692
info@reneguillot.nl
www.reneguillot.nl

-->