Workshops

workshops1GEBRUIK JE CREATIVITEIT VOOR BETERE COMMUNICATIE

In ons dagelijks leven lopen we vaak voorbij aan onszelf. Onze plaats of bestemming in de samenleving is vaak voor velen onduidelijk. We zijn druk met werk, gezin, carrière… Maar waar staan we zelf? Deze workshop verbindt ons ‘Zelf’ opnieuw. Dit doen we door elkaar bewust te maken van de kracht in onszelf tijdens de workshop en door het ontwikkelen van onze creatieve kant. Dit koppelen we aan het dagelijks leven. Zo kunnen we alle losse delen verbinden aan het geheel, bedrijf, team, gezin en aan onszelf.

Deze workshop kan een bijdrage leveren aan het betere samenwerking en communicatie. We gaan hierbij uit van het positieve in de mens om onszelf te ontwikkelen. Het is een gezamenlijke verkenning. We stimuleren op een plezierige manier creativiteit en inzichten bij elkaar. Door teambuilding kan samenwerking en motivatie onderling verbeteren.

 

 

 

KERNPUNTEN ZIJN:

Jezelf durven zijn in verbinding met elkaar en daar plezier aan beleven.

Ontplooien van je creativiteit en dit delen met elkaar.

Bewust worden van gedachten en de kracht hiervan.

 

Tijdens deze workshop begeleid ik jullie op een reis naar een abstracte wereld. Dit doe ik door je in contact te brengen met je onderbewustzijn. Het herontdekken van jezelf geeft een positieve stimulans om te vernieuwen. We kunnen te allen tijde vernieuwen. Een mooi voorbeeld hiervan was de kunststroming ‘Cobra’ 1948 – 1951.

WAT IS COBRA?

Deze groep kunstenaars schilderden vrijwel altijd spontaan zonder vooropgezet idee, net als kinderen. Dieren waren een geliefd thema. Ze schilderden veelal met primaire kleuren op verschillende materialen. Regels voor perspectief golden niet langer en vrijheid in werken stond centraal. Het leven mocht een kunstvorm worden…!

 

GECONDITIONEERD GEDRAG:

We hebben vaak de neiging om vast te houden aan aangeleerde patronen. Deze patronen zijn binnen een team vaak herkenbaar en ontstaan veelal uit (voor)oordelen. Creatieve teambuilding is een leuke manier om patronen te doorbreken en hernieuwde manieren van kijken toe te passen. We zoeken naar verborgen kwaliteiten zowel individueel als ook in teamverband. Door samen te schilderen ontstaan nieuwe inzichten en leer je anders te kijken. Een schilderij kan immers meerdere verhalen vertellen het is maar net welke bril je opzet.

 

TOT SLOT:

Vorm trekt zich van nature samen. Energie vloeit van nature uit. Wij zijn de dialoog tussen vorm en energie. Alle energie is in potentie creatieve energie. Vorm maakt een keuze. Zonder vorm zouden er geen kunstwerken bestaan.

Veel plezier…!!

 

Groepen van zes ook mogelijk.

Voor teambuilding is het ook mogelijk om een thema naar keus te gebruiken.

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen.

">